• Hem
  • Arkiv

Zookeeper & Jadefire

Glad midsommar! Hoppas ni har lika fint väder som vi har och att ni får en bra dag. Tänkte uppdatera lite snabbt om gårdagens höjdpunkter i WoW, för det var två större saker som hände:

achimid

Förra veckan hade jag mer tur än vanligt med mina Titan Runestones för legendaryquesten, fick hela tre stycken!  Då vår raiding avstannat helt just nu eftersom vi inte har folk så var jag inne i LFR igår för att få de sista stenarna. Jag fick tre en gång till och hamnade därför på 13! En liten stund senare kunde jag hämta ut min Jadefire Drape som förstås var en rejäl upgrade. Kul att jag för en gångs skull hade lite tur med drops, Secrets gick ju så vansinnigt trögt för mig. Undrar vad nästa del i Legendarychainen bjuder på och hoppas vi kommit igång med raidandet tills dess!

När jag kom ut ur LFR så hittade jag faktiskt en Qiraji Guardling som spawnat precis under mig eftersom jag stod redo i Silithus och campade vid tolvslaget. Det var det sista petet jag behövde för att bli Zookeeper Cidien, en ganska passande titel om ni frågar mig! ;)

celestialblessings

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen