• Hem
  • Arkiv

Wraithcharger & Syd

Pluggbreak = har tid att blogga! Förberedde bilderna för ett tag sedan men har sedan inte riktigt haft tid att uppdatera bloggen, men nu är det dags! Har två nya pixelkompisar att visa, ett pet och ett mount:

sydthesquidJag minns inte riktigt när Syd the Squid dök upp i spelet första gången, men jag tror att det var någon gång 2014. Petet har en låg dropchans från bagen man får för att besegra Christoph von Feasel, en pet tamer vid Darkmoon Faire. Eftersom det är Darkmoon Faire har man ju inte oändliga chanser utan får se till att komma dit varje gång eventet är uppe. Jag kan inte säga att jag varit duktig och prickat in varenda event, det har hänt att jag missat några dagar till och från. Jag har dock kört minst några gånger varje event och att petet aldrig droppade började bli lite irriterande. Jag kunde förstås bara ha köpt petet, men jag ville hellre få det på riktigt! Jag brukar ändå vilja köra trainers där för att levla andra pets. Så, jag höll ut och fortsatte hoppas och nu under senaste eventet droppade äntligen petet!

ironboundwraithMitt senaste mount är Ironbound Wraithcharger, från Timewalking badges. Jag har inte alls hunnit köra lika mycket timewalking som jag hade kunnat önska, men då och då har jag i alla fall kört och eftersom en tank i guilden spammar instancerna har jag hakat på när det funnits tid över. Nu senast fick jag äntligen råd med hästen som nog är ett av mina favoritmounts! Tycker den är supersnygg :) Nu gäller det bara att fixa dragonhawken och att hålla tummarna för Time Reavern.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, posta klart några auktioner och sedan fortsätta skriva på min hemtenta vilket lär ta upp resten av dagen. Ha det bra!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen