• Hem
  • Arkiv

WoD life

Jag är ledig nu, första året på universitetet är avklarat och jag har åkt till föräldrarnas sommarställe för att koppla av och spendera tid med vovven som är gammal och sjuk. Jag skriver ju i princip aldrig om privatlivet här längre, men så ligger det till i alla fall. Gäller att ta vara på den sista tiden. Just nu ligger han och sover så då tänkte jag att jag kunde blogga lite, för jag saknar ju att blogga här!

Det känns verkligen som att jag bara väntar på bättre tider i WoW och jag är så oerhört glad över att WoW-token finns så jag slipper lägga ner pengar på speltid. Jag saknar ju till och med två mounts och ett pet från shoppen - så lite spenderar jag på WoW numera ;)

warlocktmog Det jag faktiskt gör är i alla fall:

Mountfarming: Elegon och Ji-Kun farmas flitigt varje vecka, har ganska många kombinationer att köra på. Utöver det försöker jag alltid döda world-bossar för mounts också, samt köra Garrison Invasions. Auctionhouse: Som alltid. AH är något jag inte har tröttnat på en enda gång sedan jag väl kom igång med det, älskar att tjäna in guld. Nu är det ju extra kul eftersom jag faktiskt kan köpa speltid för inkomsterna. Jag får väl dock erkänna att jag är långt ifrån lika flitig som jag en gång har varit. Fiske: Jag fick reda på för ett tag sedan att man ju faktiskt kan fiska upp sista petet jag behöver från TCG, så det brukar jag roa mig med när jag har riktigt tråkigt. Garrison: Okej, det är knappast någonting som direkt tar upp mycket speltid, men underskatta inte inkomster från Garrison... jag använder det som ytterligare en guldfarm. Apexis-crystals: Jag försöker att göra Apexis-daily (eller köpa questerna för GR) för att farma ihop lite kristaller och fixa rep med min bodyguard, det går sakta men säkert.

Ja, där kanske någon annan fick inspiration till vad man kan göra när man inte raidar.

warlocktmog2

På bilderna har vi min warlock som jag tycker är så fin i sitt nya transmog! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen