• Hem
  • Arkiv

Wishlist: MOUNTS

Nu har det blivit ganska många inlägg om mounts eller pets jag skaffat så tänkte därför göra skriva lite om de mounts jag inte skaffat. Helt enkelt sådana jag väldigt gärna vill ha!

 

Ett gäng TCG-mounts, Blizzard Bear och Invincible. Detta är mounts som jag verkligen inte räknar med att få tag i inom den närmsta tiden. Kan ju alltid ha tur med TCG-mounts som ligger uppe på AH men det vet man ju aldrig. De som ligger uppe är oftast dem jag redan har. Swift Spectral Tiger är inte ett mount jag prioriterar då jag redan har den blåa varianten, men visst vore det kul att äga en epic någon gång! Dock brukar priset vara väldigt högt och då köper jag hellre 2-3 andra mounts ;) Invincible är förresten mitt favoritmount, finns inget snyggare, men med extrem låg dropchance och en hyfsat svår boss lär det ta väldigt lång tid innan jag får min egna ponny. Drömma kan man alltid!

Här är några raidmounts som jag försöker farma efter. Alysrazor & Onyxia kör jag varje vecka, Al'akir ytterst sällan och Ultraxion lär börjas farma nu eftersom jag och Crit lyckades 2manna honom igår med våra DK's. Den enda jag farmat riktigt länge är Onyxia, har gjort det på flera chars i några år nu men fortfarande inte haft någon tur med mountet. En vacker dag lär det väl droppa! Finns förstås fler dropmounts såsom Love is in the Air-rocket och nya från raidbossar i Pandaria. Galleonmountet lär bli riktig pain att få - har aldrig ens dödat honom, är nog på fel server för min faction. Annars är det bara att hoppas på tur :)

Så har vi slutligen några professions-mounts. De från Jewelcrafting kan jag göra själv, har redan den blå och den gröna och har faktiskt en gul och röd med - uppe på AH. Har helt enkelt valt att crafta dem, lägga upp dem på AH och blir de sålda så blir de, annars använder jag dem. Grejen är att de blir sålda varje gång så jag har inte hunnit learna dem ännu, men känns inte som att det är någon brådska. Har guldet att skaffa dem så det blir väl så snart andan faller på ;) Raketerna kan jag däremot inte crafta, så väntar tills jag kan det eller känner någon som kan göra det. Kan ju faktiskt ha extrem tur med Blingtron också, men det är ingenting att räkna med, haha.

 

Detta var alltså inte alla mounts jag saknar, men några av dem. Med lite tur hinner jag få åtminstone några av dem innan detta år är slut :) Alltid kul att ha någonting att farma efter!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen