• Hem
  • Arkiv

Warlords of Draenor

Även om jag inte alls är en lika frekvent WoWspelare, eller bloggare heller för den delen, längre, så kan jag ju inte undgå att posta cinematic inför Warlords:

Den 13e November är det alltså dags, ny expansion! Jag har nog aldrig varit så otaggad på en expansion tidigare, vilket består av flera anledningar. Dels splittrade ju guilden vilket har resulterat i att jag spenderat tiden på väldigt mycket annat än World of Warcraft och dels är det väl så att när man har spelat i ett spel i väldigt många år (började i vanilla) så blir man till slut lite mätt på det. Jag tycker fortfarande mycket om att köra mountruns, samla pets och pyssla med auctionhouse men utöver det är det inte mycket jag gör i spelet. Då får man väl dock tänka på att det inte finns så värst mycket att göra i slutet av en expansion heller, så det har såklart med det att göra också.

Jag kan verkligen sakna att ha en guild full av spelare som man pratar, chattar och spelar med varje dag, så det önskar jag att jag fortfarande hade kvar, men jag har tyvärr inte känt någon direkt ork att sätta mig och leta efter en ny guild. Jag saknar också stundtals att raida men har samtidigt blivit väldigt bekväm med att Inte ha uppbokade kvällar längre, utöver det är dock raiding det bästa med WoW i mina ögon! Inte lätt det här, vi får väl se hur det slutar, jag har åtminstone ganska gott om tid på mig att ta ett beslut.

Cinematicen är i alla fall grym, som alltid när det kommer till Blizzard och cinematics. Min favorit är dock fortfarande den för Wrath of the Lich King, väldigt svårslagen, det är ju Arthas! ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen