• Hem
  • Arkiv

Warlords: Beta och framtid

För att inte ha en helt död blogg så tänkte jag dela med mig lite av det betaspelande jag har hunnit med, främst några bilder från igår då, och så lite tankar om hur jag ska göra i WoD.

cidienbeta
Det här är vad jag loggade in till när jag kopierade över Cidien till betan för några veckor sedan. Jag tycker väl inte riktigt att denna bild stämmer överens med hur jag tycker Cidien ser ut på live, men jag hade ju som sagt var ändå tänkt byta till blood elf senare.
WoWScrnShot_091014_160840Jag byggde ett stall i min Garrison och där kan de mount man valt som favoriter spatsera runt (eller random mount om man inte markerar favoriter). Jag tyckte förstås att det var hur gulligt som helst.

WoWScrnShot_091114_191233 Som den besatta mountsamlare jag är så lär detta bli favorithörnan i min Garrison. Mimiron's Head som surrar runt är ju bara för gulligt? ;) Tog förresten chansen att pröva Felfire Hawk som kommer att vara belöningen för 250-mount achieve, ser mycket fram emot det mountet!

WoWScrnShot_091114_192043Såhär fick Cidien se ut när jag gjorde en premade level 100 mage, kändes mer okej än första bilden faktiskt!

Så, hur blir det med Warlords för min del? Jag har verkligen spelat extremt lite för att vara jag de senaste veckorna, vissa dagar har jag inte haft tid att logga in alls. Jag vet inte riktigt hur mitt spelande kommer se ut framöver men som det ser ut just nu tror jag inte att jag kommer raida i Warlords om jag inte kan hitta en guild som raidar relativt lite. Det stora problemet för mig är att jag helst vill spela fullt ut, det vill säga raida och progressa på en ganska så hög nivå, vill åtminstone döda bossar före ny patch etc. och hade det inte varit för att jag kom in på universitet i år så hade jag troligen sökt en guild som förhoppningsvis kunde fylla dem "kraven". Eftersom jag är helt ny till universitetsstudier och inte lärt mig ännu hur mycket tid jag behöver till studierna så satsar jag förstås hellre på skolan än spelet och vill därför inte binda upp mig bara sådär till en ny guild.

Det optimala för mig vore att spela med ett gäng kompisar som man både kan ha roligt med men som också verkligen kan sin sak och kan prestera, skulle vilja raida 2-3 dagar i veckan, kanske typ 19-22:ish men ändå kunna hålla en hyfsad progress. Vart jag ska hitta det har jag ingen aning om, så min raidingframtid är extremt oviss. Jag kommer i alla fall levla upp i Warlords för att samla mounts och pröva på Garrison och så vidare, mer än så kan jag inte säga än. Jag hoppas att det löser sig till det bästa. :)

WoWScrnShot_082014_143745Avslutar med en bild på det alltid lika fina Nagrand!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen