• Hem
  • Arkiv

Warlord CM

challengemodesIgår hade jag för första gången på länge väldigt roligt i WoW. Ända sedan expansionen släpptes har jag velat göra Challenge Modes och vi har spånat på olika grupper och sådär men så har det aldrig blivit någonting av det. När det blev känt att vi får reda på nästa expansion på Gamescom så började jag känna mig lite stressad angående CM - måste ju få klart det före expansionens slut! Så, jag frågade mina gamla favoritguildies och de ville köra! Vår grupp består av tank: death knight, healer: paladin, dps: mage, monk, warrior. Svagheterna i gruppen är väl att vi kör med två melee samt att vi saknar haste, men det var ingen fara.

2challenge
Eftersom vissa jobbar och andra raidar så kommer vi inte ha hur mycket tid som helst varje vecka att köra på, men igår kom vi i alla fall igång och fick gjort Auchindon och Grimrail. Nästa gång vi kör blir antagligen nästa helg, om vi inte hinner få in någonting i veckan, hoppas! Jag tyckte det var riktigt roligt med challenge modes, framförallt det där med att sitta och spela och sitta skype samtidigt, det är ju det jag har saknat mest. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi håller igång detta så vi blir klara med alla dungeons och kanske kan påbörja någonting annat.

Vår healer skulle raida med sin guild efter vi kört, så vi tog en break och sedan körde vi andra mythic dungeons för questet. Jag fick en upgrade i form av ett bälte, yay! Nu ska jag försöka döda rares i Tanaan innan valpen här hemma vaknar och måste ut igen. ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen