• Hem
  • Arkiv

Warglaives of Azzinoth & 90 paladin

Jag har haft off-handen till Warglaives-setet sedan långt tillbaka och har kört Black Temple nästan varje vecka med en guildie som behöver off-handen. Igår hade jag turen att main hand droppade så att jag fick klart setet, bara att hoppas på off-hand härnäst då! Jag tycker att warglaives är så himla snygga och dessutom passar de väldigt bra till mitt transmorg på Soteira:

warglaives1Fick upp min paladin till 90 igår också. Hon är från början en RaF-karaktär som jag ju levlade upp med Crit förut. När en guildie blev permabannad och började levla upp en ny gubbe så hakade jag på honom i Pandaria-dungeons och fortsatte sedan att levla med en annan guildie, vilket vi blev klara med igår. Har hittills hunnit med att fixa lite gear från Timeless Isle, så nu är hon redo att gå in i Looking for Raid. Vet dock inte om jag vågar heala där med tanke på att jag har ungefär noll koll på healing, men övning ger fädighet, och så kan man ju alltid ta med någon duktig healer som täcker upp för en. ;)

Det jag är mest nöjd över är att ha ytterligare en gubbe till world bossarna. Har fortfarande inget mount från dem, men någon gång ska det väl vara min tur. Håller tummarna!

paladin90

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen