• Hem
  • Arkiv

Wall of text!

Klent med uppdatering här nu, men mesta tiden går åt WoW och jag har varit lite för trött för att blogga med, haha. Var dum och tänkte starta om spelet just för att få mitt CE-pet eftersom jag fick min box idag... skulle inte ha gjort det, direkt man startar spelet står det "Failed to download information about the next patch, check your network connection". Skulle jag mot förmodan lyckas starta det nu kommer jag ju hamna i kö på några timmar, inte så bra att jag stängde ner!

Köerna är verkligen hemska just nu, igår vid halv tolv på natten låg kön på 1300... inte så stabilt kanske. De flesta i guilden vill flytta till en annan server, själv känner jag inte för det, så har jag otur blir jag väl ensam kvar ;(

Annars då, vad har jag gjort sedan jag blev 85? Inte så mycket faktiskt, mest lite dailies, pysslat lite med profs (svindyrt att skilla!) och archaeology samt kört lite instancer, går dock inget vidare eftersom ingenting jag vill ha droppar, haha. Nåja, nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla en film kanske?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen