• Hem
  • Arkiv

Vad jag gjort i WoW de senaste dagarna:

petsSedan patchen kom har jag dödat de nya rares som finns i Nagrand för deras pet varje dag, oftast tillsammans med Tobias. Här om dagen fick vi båda våra första pet: Empyreal Manafiends. Två kvar att skaffa!

challengemodez
Igår körde vi äntligen fler challenge modes också. Vi har ju en grupp vi kör med men som alltid tycks få förhinder då någon är uppbokad varje gång. Igår fick vi i alla fall tid över och körde igenom 2 guld. Nu har vi bara 3 kvar :)

Har också försökt köra en del timewalking, men det går ganska trögt framåt. Det viktigaste är i alla fall att få quest item för 500 badges tänker jag. Det är synd att det inte finns fler WotLK-dungeons, varför bara göra så få? :( Blir ju rätt tjatigt att köra samma hela tiden.

cupcakefrostingsImorse levlade jag och Tobias våra shamaner lite. Det är någonting som går riktigt sakta men säkert då vi inte spelar så ofta och när vi väl kör blir det inga längre stunder, men det är lite det som är charmen. Just nu questar vi bara, tidigare körde vi mest dungeons. Det går helt klart långsammare med quester, men vi har roligt!

Utöver det så försöker jag farma lite rares för toys. Jag är rätt långt ifrån att ha 200, har 172 i dagsläget, så när jag lyckas fixa den titeln återstår ju att se. Men det känns helt okej att ha någonting att farma efter när man behöver en break från läsande. Just nu är jag faktiskt väldigt nöjd med den roll WoW har i mitt liv - loggar in när jag har tid och ork och jobbar på saker jag vill ha. Hade gärna kastat in lite raiding i det hela, men det får vi se hur det blir med.

Ja, det är lite vad jag har gjort i spelet sedan 6.2.2 släpptes. Vad har du gjort?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen