• Hem
  • Arkiv

Unbound Water Elemental

På PTR (Public Test Realm) går det sedan en tid tillbaka att pröva de nya glyphs som är tänkt att komma i 5.4, så jag har testat tre mage glyphs eftersom jag var rätt nyfiken på hur de såg ut!

unboundeGlyph of Unbound Elemental - En ny form av den annars ganska tråkiga Water Elemental som man har som Frost mage. Jag gillar den nya formen och om jag ska köra frost igen kommer jag absolut att använda glyphen - ombyte förnöjer! Skulle dock önska att de gjorde någonting åt den gamla formen med i form av någon uppdatering eftersom den ser så tråkig ut. Men å andra sidan är det ju ingenting som bör vara topprioritet heller kanske, haha, så glyphen är en bra kompromiss :)

unboundlitenGlyph of Evaporation - Glyph som minskar storleken på petet (med 40%), elementalen då alltså, Gurky där i bakgrunden hade jag bara med för att jag kunde. Älskar att man får en massa pets man inte har på PTR! Tycker det är ganska gulligt att den blir så liten, som ett vanity pet ungefär, hihi!

unboundGlyph of Condensation - och så motsatsen till föregående glyph, nämligen en som ökar storleken (också med 40%) på petet. Även om det är rätt häftigt att ha ett stort pet skulle jag nog föredra normal eller liten storlek i raids - det finns redan så många spelleffekter och grejer som pågår under en bossfight så en gigantisk elemental behövs faktiskt inte. Eller? ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen