• Hem
  • Arkiv

Troll female - ny modell

RILUU6RD86UB1407871973779Äntligen har Blizzard släppt en av de modeller jag väntat på: troll female! Jag bytte från blood elf till troll för ungefär ett år sedan, mestadels för att jag ville ha bättre racials men också för att få lite omväxling efter att ha spelat blood elf så länge. Jag kan väl inte direkt säga att jag tycker troll female är någon direkt supervacker ras, men de har ändå en viss charm och jag har trivts rätt bra.

Först och främst vill jag säga att jag tycker Blizzard har lyckats bra med de nya modellerna om man ser till alla raser som presenterats och troll är inget undantag, men tyvärr så tillhör inte direkt troll female mina favoriter bland allt det nya. Som tur är finns det ju så mycket annat att spela!

Jag har valt det ansikte jag tycker ser mest neutralt och "snällast" ut till alla mina troll, medan de andra ansiktena ser lite argare och äldre ut (kanske lite trolligare helt enkelt?) och nu är det ju inte just det som denna nya artcraft visar så jag kan ju egentligen inte säga att jag inte tycker om nya troll female alls, men jag är inte sådär överförtjust i just den modell som presenterats nu. Baserat på enbart dessa två bilder så är jag väldigt säker på att jag kommer gå blood elf i Warlords, bör dock tilläggas att jag var rätt så säker på det innan med, men hade troll varit mer intressant hade jag kanske stannat kvar som det.

HZPDUAC7OPHK1407871973786Jag gillar inte ansiktet, det blir för fult och elakt för min smak (påminner mig förresten lite om gremlins på vissa bilder), nästintill groteskt där hon ler och det blir inte bättre av näsan eller vårtorna, haha, MEN, troll ska väl se lite elaka och "fula" ut kan tänkas, så i sådana fall har de ju lyckats med modellen. ;)

Överlag tycker jag annars att själva kroppen fått ett rejält upplyft, hade gärna varit utan alla vårtor och tårna, framförallt tånageln på baksidan men trolls är trolls! Detaljerna har ju funnits där hela tiden, bara att det inte har framgått lika tydligt med sämre grafik. Jag har några trollalts som kommer få fortsätta vara troll, men Cidien blir nog som sagt en belf igen. :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen