• Hem
  • Arkiv

Transmog: Thousand Hells

Jag måste ju visa upp mitt senaste transmog innan jag byter ut det igen! Det var ju visserligen med i förra blogginlägget, men då skrev jag ingenting om det.

Nu under Hallow's End var jag sugen på något rött eller orange eftersom jag tycker det passar ganska bra till halloween. Det fick bli Regalia of the Thousand Hells (lookalike) som jag redan hade liggandes. Ett warlock-set egentligen, men vad gör väl det?

transmogröttIgår var det raid också! Jag tänkte faktiskt skippa raiden först eftersom jag var så nere i tentaångest (ska skriva tenta i eftermiddag) och stress plus att jag hade varit dödstrött sedan kl 18 någon gång, men jag bestämde mig för att köra ändå. Det var ju faktiskt kanon att få någonting annat att tänka på för en stund. Det blev lite smårörigt eftersom 4 av 6 möjliga healers i rostern inte kunde komma, så det slutade med att vi fick pugga. Vi körde i alla fall de två sista normal bossarna för ringupgrade (samt tier och trinkets) och dödade 6 heroicbossar igen. Det blev någon wipe här och där men eftersom jag själv knappast var i mitt esse tänker jag inte klaga. Jag tyckte det var trevligt i alla fall :)

Jag hade faktiskt turen att få 4-set också! Det enda som är lite trögt med det är att tre av delarna är normal och lägre itemlevel än det gear jag hade innan, så jag tappar en hel del stats på det. Hoppas på att ersätta dem med heroictier framöver. Om jag skulle få klasstrinket nu också så skulle mitt gear vara relativt bra ändå faktiskt. Hoppas på lite tur på den fronten nästa vecka! Efter att ha varit inaktiv inom raidandet i ett år är det ganska skönt att börja komma ikapp lite.

Nä, nu måste jag försöka piggna till lite inför eftermiddagens tenta. Har sovit jättedåligt inatt igen så funderar på att kanske ta en powernap, vi får se. Ha en bra dag och helg!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen