• Hem
  • Arkiv

Transmog: Sanctification Garb

Självstudiedag idag så jag börjar denna morgon med kaffe, WoW och lite bloggande. Jag bytte ut mitt transmog igår, som jag hintade i förra inlägget så var jag lite trött på det röda. Vissa färger tröttnar jag ganska snabbt på även om det är kul att byta till annat ibland. En färg jag däremot aldrig tröttnar på är lila, så det fick bli ett lila set som jag använt förut igen. Jag tror dock inte att jag har bloggat om det som blood elf faktiskt, i så fall var det väldigt länge sedan!

ironcouncil2Chest, shoulders osv ingår i "Sanctification Garb Recolor" vars delar är länkade. Som head använder jag Cowl of the Tempest vilket är tier 6 för mage. Staven är Arcana Shard Spire och är ifrån challenge modes i Warlords. Tyckte delarna passade bra ihop :)

council3Blev ett frisyrbyte också när jag ändå var i farten, denna gång använde jag flätan! Jag har alltid gillat den frisyren men den har haft problemet att själva pannan var väldigt kal och frisyren var överlag inte så bra grafikmässigt. Med nya modellerna blev den dock mycket snyggare och till detta transmog tyckte jag den blev fantastisk!

ironcouncil Dessa screenshots är för övrigt tagna i Storm Peaks vilket är mitt to-go-to ställe för screenshots, helt klart en av mina favoritzoner! Fick lite nostalgikänslor när jag flög fram där, WotLK var min favoritexpansion på så många plan. Snö <3

Ikväll är det raid! Det ser ut att vara lite brist på healers igen men det ska nog ordna sig. Jag hoppas att jag är lite mindre trött när det är dags. Om vi bortser från tröttheten så är jag taggad :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen