• Hem
  • Arkiv

Transmog och toys

Jag bytte transmog för ett tag sedan eftersom Nefarian var snäll och gav mig de shoulders jag saknat för att få setet komplett:

magetransmog5Här har vi det, ett recolor på ett priest tier: Mercurial Vestments. Jag har dock använt mig av bältet Belt of Arcane Storms till, då det var det jag redan hade i bagsen. Jag tycker faktiskt det passar bra in och har därför inte farmat efter något annat bälte. Det jag gillar mest med detta transmog är just shoulders och den lila vätska/rök som finns där, riktigt nice effekt.

magetransmoghologramHär är en bild bakifrån som dessutom inkluderar toyen Personal Hologram som går att skapa med engineering. Det blev min sista toy för achievet The Toymaster. Jag trodde ju faktiskt att jag skulle lägga ner mer tid och energi på att samla toys, men så har det inte riktigt blivit, så jag visste inte ens om att jag bara saknade en förrän jag kollade. Då passade det bra att en av dem jag saknade var så lätt att skapa.

Annars gör jag fortfarande inte speciellt mycket i WoW, börjar bli lite tjatigt att höra det kanske? Jag farmar mounts, fiskar ibland för att göra Nat Pagle nöjd och för att försöka få mounts, och tja... tar hand om Garrisons. Kanske blir annat nästa patch :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen