• Hem
  • Arkiv

Transmog & Blackfuse Bombling

Jag ville testa någonting nytt i transmogväg igår, så det blev detta:

blåtransmog1Lite vintertema med ljusa blå/vita och grå nyanser. Jag skulle inte säga att det är mitt absoluta favorittransmog hittills men jag blev ändå nöjd med det. Jag prövade förresten olika stavar till, och just nu använder jag den ovan, Distant Land. Kändes som att den passade bäst av det jag hade, men det finns några andra stavar som jag börjat farma nu då jag insett att jag inte har så värst många att välja mellan. Den enda nackdelen är väl att jag egentligen inte har mer plats för transmogitems, haha. Får försöka rensa bort sådant jag inte använder - lättare sagt än gjort, tyvärr!

blåtransmorg2Här är delarna: Head: Enigma Circlet Shoulders: Underworld Mantle Chest: Sanguine Silk Robes Gloves: San'layn Ritualist Gloves Belt: Belt of the Darkspeaker (finns ett snyggare som hör till roben, men har tyvärr inte det) Staff: Archus, Greatstaff of Antonidas

Staven här är alltså den jag prövade först, den är fin men passade inte riktigt lika bra färgmässigt. Det får nog bli någon sväng in i Icecrown Citadel snart för att försöka få tag i det andra bältet.

blackfusebombIgår köpte jag förresten ett av de pets jag saknade från Siege of Orgrimmar: Blackfuse Bombling och med den inköpt så behöver jag nu bara ett pet till från Siege, Droplet of Y'Shaarj, skönt!

Utöver det så fick jag äntligen klart min Val'anyr, Hammer of Ancient Kings till min shaman som har haft alla fragments i några veckor sisådär. Bättre sent än aldrig!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen