• Hem
  • Arkiv

Tiny Red Carp

tinyredcarpJag tror inte att jag har bloggat om varje carp jag skaffat (eller så har jag det), men idag köpte jag i alla fall den sista jag behövde: Tiny Red Carp. Jag har köpt allihopa för runt 5000 guld styck, vilket jag tyckte var värt för att slippa fiska. En av dem fiskade jag dock upp, alltid något!

Nu när jag har så få pets kvar att skaffa känns det lite mer spännande med varje nytt pet! Jag har enligt armory bara 18 pets kvar att skaffa (sedan finns det väl vissa som inte visas där men som egentligen går att fixa, typ Tyrael's Hilt). Majoriteten är från TCG och Collectors Edition av Starcraft, Diablo och WoW, de flesta av dem kommer jag förmodligen aldrig att få tag i tyvärr. Utöver det är det dinosauriepetet från att vinna lite för många PvP petbattles (alla som har prövat på det vet hur segt det är) och så Viscous Horror ifrån Throne of Thunder. Får väl se om jag får tag på några av dem framöver, att varva plugg med lite PvP petbattles går ju alltid, bara man inte kör alla på en gång.

Nu ska jag fortsätta med att dricka kaffe, posta auktioner och plugga matte och ikväll blir det förhoppningsvis lite Challenge Mode, äntligen! Ha en bra dag! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen