• Hem
  • Arkiv

Timeless Champion

timelesschamp

Det är ett tag sedan Timeless Isle släpptes, då spenderade jag väldigt mycket tid där campandes Huolon, till en början på min mage och senare på min death knight då det var bekvämare att bara ha henne parkerad på bron och logga in lagom tills Huolon spawnade. Innan mountet droppade så hann jag döda en hel del rares när jag inte hade så mycket annat för mig än att dra några varv runt ön så nu i efterhand hade jag inte många kvar att döda för att få achievement.

De senaste dagarna har min dk därför åter fått stå redo på Timeless Isle. Har campat spawnpoints för de sista jag behövde och igår fick jag till slut döda Zesqua och blev därmed klar med alla rares!

zesquaFast okej, helt klart är jag tyvärr inte då det finns en hel drös med saker kvar att göra på ön:

  • Farma Emperor Shaohao reputation
  • Farma bloody coins för mount&pet
  • Lyckas få alla drops till Going to Need a Bigger Bag
  • Farma klart pets
  • Achievements, som att hitta items och skelett

Men det får bli en annan gång ;)

urdurJobbigast var nog Urdur the Cauterizer som jag dödade igår morse. Var ensam på honom och hade honom på 50% när en annan spelare kom farandes med ett gäng mobs som chargade, stunnade och AoE:ade vilket resulterade i min stackars dk’s snabba död. Jag sprang tillbaka för att försöka på nytt och hade då fått sällskap av två andra spelare (som inte pullade en massa extra mobs) så då var det inget problem alls, tur det! En fördel (och ibland nackdel) med en full server är att man nästan aldrig behöver vara ensam.

Önskar att jag hade lite mer ork och lust att göra achievments, har ju en del kvar att göra, men de flesta kräver PvP (som jag inte är så intresserad av) eller att ha en grupp. Kanske blir av när jag är klar med min petleveling. ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen