• Hem
  • Arkiv

Thundering Onyx Cloud Serpent

Vill bara börja med att säga att jag har uppdaterat inlägget om Celestial Tournament så det nu innehåller alla tränare och hur jag gjorde eftersom jag för en liten stund sedan gjorde scenariot igen. Nu har jag två coins så nästa gång blir det ett nytt pet!

huoloncamp Till något helt annat då: Jag har campat Huolon på Timeless Isle ända sedan 5.4 kom och har dödat honom så många gånger att jag tappat räkningen. Nu gör jag ju visserligen annat i spelet med men eftersom han nästan alltid spawnar omkring 40 minuter efter att han blivit dödad så har det varit ganska lätt att logga in, döda honom och sedan byta tillbaka till det man gjorde innan. Att campa har dessutom varit en perfekt sysselsättning medan jag pluggat, speciellt när man vet ungefär när han ska spawna. Så, varför campa? Jo, han droppar ett mount: Thundering Onyx Cloud Serpent.

thunderingonyx Idag blev det äntligen min tur att få draken så nu kan jag fokusera på att farma pets istället när jag är på Timeless Isle, underbart! Kan ju förresten säga att det inte är lätt att få en bra bild på Cloud Serpents, framförallt inte de som blixtrar, haha. Efter 20+ screenshots fick jag till slut ett bra ;)

Någon annan som fått någonting roligt från Timeless Isle?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen