• Hem
  • Arkiv

Throne of Thunder - raid 1

throne1Igår fick jag uppleva Throne of Thunder för första gången! Först och främst genom en relativt smärtfri LFR och därefter drog vi faktiskt ihop en, något provisorisk, guildraid! Fick pussla ihop lite med offspecs och socials och trots en papperstank tog vi i alla fall ner de två första bossarna! Kändes väldigt ovant att raida eftersom det gått ungefär 1,5 månad sedan sist och jag dessutom spelade frost för första gången i raidsammanhang, plus det faktum att vi hade ett helt nytt team, haha, men det var roligt för det :)

Frost gick bra och var inte alls lika tråkigt som jag hade tänkt mig, kul att lära sig lite nytt också. Nu vet vi inte riktigt när nästa raid blir av, men kul att åtminstone få ner någon boss medan vi väntar på en riktig tank!

Bossarna vi dödade kändes inte så där avgörande direkt så tog inga killshots, men tog däremot lite miljöbilder istället eftersom det är så tråkigt med blogginlägg utan bilder!

tot2Jag tycker om att ha en raid igen där alla bossar är samlade, istället för att hoppa runt mellan tre olika. Har ju inte hunnit se så mycket av bossarna eller miljön ännu men av det jag har sett ser det lovande ut. Nu hoppas jag bara på att jag själv får upp raidpeppen helt igen. Tyckte inte så mycket om raidsen i den förra tieren, utom Terrace som hade himla fin miljö. Heart of Fear och till viss del Mogu'shan kändes lite dystra på något vis. Fast känslan kan också ha berott på att ha haft en hel del krångel med vår roster, man vet aldrig. Nåja, nya tag nu! Håller tummarna för att vi hittar den perfekta tanken ;)

tot3

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen