• Hem
  • Arkiv

The Longest Day

Vill blogga mer än vad jag gör men känner ofta att saker jag tänkt skriva om kanske är lite för onödiga för ett inlägg, fast samtidigt är det ju rätt tråkigt att bara uppdatera om pets med, så ska försöka sluta tänka på det sättet så slipper det gå så långt mellan uppdateringarna.

longestday

Jag gjorde ett ganska jobbigt achievement här om dagen, eller jobbigt kanske inte är rätt ord egentligen, men tidskrävande var det. Det tog mig allt som allt 4,5 timme, men då hade jag också en paus för middag där jag lyckades bli disconnected och hamna i kö, oh the joys of Outland!

Jag gav mig alltså på The Longest Day som går ut på att göra ett flertal pet battle master-quests på en och samma dag. Mitt achievement verkade lite buggat eftersom två trainers redan var avbockade trots att jag gjort dem dagen innan, men jag gjorde om dem ändå för säkerhets skull. Vissa trainers hade jag inte gjort på hur länge som helst och helt glömt bort vilka team jag använt, men de flesta gick relativt smärtfritt ändå, fastnade på en Spirit tamer och ett Fablepet bara. Eller ja, bara och bara.. höll på att bli galen på Ti'un the Wanderer faktiskt, men det löste sig till slut efter att ha läst några kommentarer på wowhead.

I vanliga fall brukar jag få rätt mycket kul ur bagsen man får från quests, men det blev inte alls så mycket denna gång. Fick en Flawless Humanoid Battle-Stone och så fick jag faktiskt en Porcupette i  min allra sista, ett pet som jag aldrig fått tidigare utan faktiskt köpte på AH istället. Ja, det var väl inte det mest värda achievement jag gjort, men det är skönt att ha det avklarat för jag gör helst inte om det. ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen