• Hem
  • Arkiv

The Codex of Xerrath

Eftersom jag redan bloggat en gång idag kan jag ju lika gärna slänga upp ett inlägg till! ;)greenfire2Det finns ju en hel del saker man vill få klart före pre-patch och Warlords eftersom vissa saker försvinner eller ändras och en av dem sakerna har för mig varit grön eld till min warlock. Om jag ska vara riktigt ärlig så står min warlock mest och dammar i Orgrimmar framför auctionhouse så intresset för grön eld har inte direkt funnits förrän nu på senare tid. Jag farmade efter boken som startar questet för några månader sedan men orkade aldrig göra klart questlinen, förrän nu.

Jag har en väldigt lång sovmorgon så jag passade helt enkelt på att utnyttja den tiden! ;)  greenfire3 Det finns så många bra guider där ute, på youtube bland annat, så det känns inte som det är någon mening att skriva ner hur man gör, men jag kan i alla fall säga att det hjälpte rejält att bara vara lugn, ta var fas för sig och fokusera på att ha kontroll över fighten. Nu syftar jag på sista bossen eftersom jag inte hade några problem med momenten innan.

Ett oerhört hjälpsamt tips som jag såg i flera filmer är att få bort Pit Lorden från Felhunters och se till att de face:ar dig, annars förstör de din Enslave Demon, det var faktiskt det enda jag hade problem med innan jag förstod vad det var som hände, haha.

gröneld4Om man inte är så insatt kanske man undrar varför det var så viktigt att fixa grön eld före Warlords? Jo, detta kommer ge en titel och ett achievement. Så ett tips för alla med en warlock som inte gjort questet: gör det! Det är ju ändå rätt coolt med grön eld, till och med mountet ändrar färg.

greenfire1Känns bra att ha bockat av en sak att göra före Warlords!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen