• Hem
  • Arkiv

TBC Timewalking

CMjpewXWsAElTGn.jpg largeJag har lyckats få min twittervän och gamla guildie att flytta över en av sina alliance gubbar till horde, för att jag vill ha folk att spela med och det vill han också! ;) Han var med och körde i vår guild nu när vi senast hade igång den i början av Warlords, men bytte över till alliance när vi la ner. Välkommen tillbaka Ashima, denna gång som hunter! <3

timewalksGårdagen bestod mest av bilresande och att komma i ordning i lägenheten efter att jag varit borta en vecka (och sambon börjat jobba), men till kvällen kände vi att vi ville spela. Så, vi samlade ihop ett litet timewalking team bestående av mig, Ashima, Axoria och Fistcrackers! Healer fick vi puga in, men det gjorde ingenting.

timewalkingVi körde igenom fem timewalking dungeons innan det var dags att sova. Jag har missat när det varit timewalking event innan, så detta blev första gången. Tycker verkligen att det är en rolig idé, även om jag nog trodde att det skulle vara lite svårare. Men superkul att återbesöka gamla dungeons som jag hunnit glömma bort en hel del av. Dessutom kul att slippa puga majoriteten av spelarna :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen