• Hem
  • Arkiv

Swift Lovebird


Sådärja! Nu har Cidien sin rosa fågel och det enda som saknas från denna Love is in the Air är titeln till Eponah (och möjligtvis mountet). Började som jag skrivit innan med att farma i Uldum men bytte efter ett tag till Throne of the Tides istället. De små lila elemental-mobsen precis innan sista bossen är utmärkta att farma eftersom de respawnar fort, dör lätt och på så vis ger massvis av charms! Välkommen till samlingen Lovebird, mount #162! :)

Har farmat både tillsammans med Critcrit och Kjukisar, det är ju förmodligen bra mycket mer effektivt att farma ensam men det som är bra när man är två är att en person kan farma åt gången, så blir det inte lika tjatigt. Kjukisar och jag spenderade ungefär 2 timmar inne i Throne igår vilket gav mig de 1000~ charms jag behövde för mountet. Inte så farligt med andra ord.

För er som inte är så förtjusta i att farma: gör dailies istället! Man får ju faktiskt bra mycket mer Love Tokens per bracelet om man gör dailies (5 vs 1) och det finns gott om tid att skaffa mountet. 

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen