• Hem
  • Arkiv

Swift Breezestrider

Eftersom jag gillar Shadowmoon Valley som ställe och älskar Talbuks så har mitt fokus när det kommer till rarecampande i Warlords legat på Pathrunner. Pathrunner är en rare talbuk som droppar mountet Swift Breezestrider. Jag har campat en hel del, det har fått bli under de perioder jag pluggar eller spelat andra spel, ända sedan Warlords kom ut. Undantaget blev dock när Voidtalon-mountet kom eftersom jag då började söka portaler istället, men eftersom jag fick det mountet för ett tag sedan har jag återgått till att leta efter Pathrunner.

Igår hade jag äntligen turen, det lustiga var att jag precis hade hoppat in i en premade grupp där leadern påstod att Poundfist var uppe... precis före jag hoppade in gick NPC-scan av och visade att Pathrunner var nära. Jag antog då att det var på den andra servern jag hade blivit flyttad till och började leta, men hittade ingenting. Jag började fundera över om det kanske var så att den var uppe på Kazzak och lämnade gruppen (det blev klartgjort redan när jag gick med i Poundfist-gruppen att det var en trollgrupp för övrigt, det var därför jag inte flög dit). Kort efter att jag lämnat gruppen hittade jag min rare igen och fick mitt mount, phew! Vilken tur det var att jag inte blev lurad till att flyga bort till Gorgrond.

swiftbreezeEn klar - fem kvar att skaffa! Jag har inte riktigt bestämt mig för vem jag ska campa här näst, men det vet jag nog snart. Idag tänkte jag försöka farma lite pets och göra något achievement, förutom att plugga då. Reset <3

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen