• Hem
  • Arkiv

Svensk 10man guild rekryterar!

Om det är någon av mina läsare som söker ny guild så tänkte jag bara säga att guilden jag spelar i, Fantastic Ten, rekryterar allt just nu! För tillfället har vi inte folk nog att raida så vi har öppet för i princip alla klasser och roller.

f10 Fantastic Ten är en svensk 10man guild  på servern Outland. Guilden skapades strax före Cataclysm och har alltså funnits med några år nu. Vi försöker att kombinera skön stämning med stabil progress, vi vill ha kul när vi raidar men vill inte att det ska bli oseriöst för den sakens skull.

Vi har alltid öppet för duktiga, dedikerade spelare och söker dig som kan köra våra tider, vågar prata i mumble, klarar att wipa utan att tappa fokus och självklart kan din klass utan och innan men också alltid strävar efter att utvecklas och bli bättre! Om det stämmer in på dig är det alltid värt att göra en apply, även om vi inte aktivt söker din klass för tillfället.

Raidtider: Onsdag, torsdag & söndag 19.00-23.00

Läs mer på hemsidan eller ta kontakt med någon av oss officers ingame (Cidien eller Kjukisar)

f102Vi har hitills dödat 6/6 MSV HC, 2/6 HoF HC och 4/4 ToES normal. Ett plus om du som söker har liknande progress, men inte ett måste. Tidigare erfarenhet är också ett stort plus!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen