• Hem
  • Arkiv

Sunreaver Onslaught

Har haft så mycket jag velat blogga om på senaste tiden och har då istället inte bloggat alls av någon anledning. Verkar väl logiskt?

sunreaver

Blev i alla fall exalted med Sunreaver Onslaught idag och kunde köpa min första dinosaurie! Har dödat ett flertal Warbringers men inte sett ett enda mount droppa så det var ju kul att få någon dino till slut. För att vara just en dinosaurie tycker jag att den är lite väl liten, men supersöt! Hoppas verkligen på att få någon av de andra färgerna senare. Brukar döda några rares per dag, så någon gång ska det väl vara dags ;)

Tyckte det gick väldigt fort att fixa exalted med Sunreaver Onslaught. Jag gjorde bara scenario+dungeon en gång för extra rep och missade att göra dailies en dag, men är ju ändå klar redan. Kunde väl ha varit lite mer variation på questerna kanske, men annars gillade jag dem. Fast så brukar ju jag tycka att dailies är ganska roliga också! Vi är snart på Stage 3 på vår server, så då är det väl dags att dra dit igen för att se vad som är nytt. Om inte annat så kommer jag försöka göra dailies på min death knight.

crimsonprimalCrimson Primal Direhorn

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen