• Hem
  • Arkiv

Stout Alemental

Nu är jag nästan klar med Brewfest! En toy kvar att skaffa som jag mest troligt får imorgon. Skönt att ha det gjort, finns ju en hel del jag behöver farma i spelet just nu. Bytte alldeles precis ut min Spirit Lodge mot en Workshop för att fixa achievement därifrån. Har ganska mycket kvar från just Garrison, hoppas jag hinner klart med det mesta före Legion :)

stoutaleHär är min Stout Alemental från Brewfest-eventet. Jag levlade upp den idag med stenen man fick ifrån Garrison-weekly som går ut på att vinna 5 PvP petbattles, vilket jag inte är så förtjust i. Det gick dock förvånansvärt smidigt idag, handlar ju en hel del om tur. Känns som att jag aldrig kommer bli klar med achievet för att vinna 250 matcher dock.

Annat jag behöver få gjort är att döda rares i Tanaan för mounts, jag får alltid bara dubletter av de två mounts jag redan har. Sedan står fishing, archaeology och pet battles också på listan över vad som ska bli klart. Det är som sagt en hel del att göra och jag kan inte direkt säga att jag inte har någonting att göra i spelet just nu, men det är bara trevligt!

squirreltreatsJag har ju även börjat bli lite bättre på att samla toys nu sedan nya achievet kom. De senaste dagarna har jag samlat på mig några nya, de från Brewfest bland annat. Andra kunde jag praktiskt taget bara plocka upp, som Skoller's Bag of Squirrel Treats här ovan, det var ju på tiden att jag upptäckte det.

steamworkssausagegrill Här är Steamworks Sausage Grill som jag köpte imorse.

Just nu har jag 187/200 toys för achievement, jag fortsätter uppdatera er framöver, trevlig helg! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen