• Hem
  • Arkiv

Stormbreaker

stormbreaker

För ett par dagar sedan fick jag titeln Stormbreaker efter att äntligen ha gjort klart In the Hall of the Thunder King & Zandalari Library Card. Jag har inte jobbat så värst flitigt på metan, skaffade majoriteten av alla achieves som behövdes ganska fort men hade tre kvar efter det, de jag nämnde nyss plus The Crumble Bundle. I slutet av juni gjorde jag Crumble Bundle (som för övrigt buggade så att en GM fick ge mig achievet då jag klarade det men inte fick det). Ett tips om man inte vill att det ska bugga är att om du disbandar questen efter att ha failat timern - vänta då ut timern helt innan du börjar om! Om jag hade insett det tidigare hade jag inte behövt gå igenom en ticket för att få den, men det slutade ju hur som helst bra.

I Hall of the Thunder King hade jag bara kvar att loota 10 gold chests på en runda, vilket jag failade några veckor i rad. Mest av allt handlar det om tur med var kistorna spawnar och denna vecka hade jag enorm tur - kistor överallt, så när det väl var avklarat började jag farma olika mobs för att få böckerna jag behövde för Library Card och efter två timmars farmande av troll fick jag min titel.

Jag har precis börjat känna lite intresse för att göra achievements igen efter att ha varit mer eller mindre helt ointresserad i Mists of Pandaria, är dock inte lika flitig som jag en gång varit, men det blir något då och då. Skulle verkligen behöva ta itu med lite PvP-achieves, har hur många som helst kvar. Tror dock att nästa projekt blir att jobba på archaeology titeln. Fixade förresten The Relic Hunter precis före Stormbreaker, dvs att jag letade upp 20 treasures runt om i Pandaria. Var fast på 16/20 hur länge som helst, hade ett addon som inte visade alla treasures jag saknade, löste det genom att använda ett macro istället och gå efter wowhead så fick jag mina sista på bara ett par dagar. :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen