• Hem
  • Arkiv

Starcraft II

sc2Fick Starcraft II i början av veckan så har spelat det en hel del de senaste kvällarna. Har mest spelat campaignen som jag har tyckt varit jättekul! Är inte klar med den än, vill inte att den ska ta slut, haha. Igår spelade jag i alla fall lite mot Stefan. Var väl inte jätteförtjust i det till första början men det växer på mig, blir nog roligare ju mer jag lär mig. Fick vinna hela tiden, alltid något! ;) Slängde in Patrik efter ett tag så vi kunde köra 2 vs 1, rättvist och fint. Roligast är dock att köra Tower Defense-moddar, haha.

Får väl se om det blir en vettig Stracraftspelare av mig eller om det bara är kul för stunden, oavsett vad så är det trevligt att ha lite andra spel att spela när WoW känns tråkigt!

På tal om WoW så har vi så mycket inställda raids just nu, supertrist. Folk som jobbar, slutar spela eller annat som dyker upp IRL och alltid på olika dagar med. Vi är bara 10 raiders så räcker med att en är borta för att det oftast ska bli inställt. I onsdags kunde vi köra ändå eftersom vi hade tur med att en kompis kunde hoppa in, men igår fick vi ställa in. Oh well, får hoppas att det vänder snart eller att vi hittar fler spelare!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen