• Hem
  • Arkiv

Spoils of Pandaria heroic

Så fick vi äntligen ner allas favoritboss Spoils of Pandaria. Som vi har wipat! Det tog oss ett tag att få fram en fungerande taktik och sedan gäller det förstås att båda sidor gör allting perfekt för att det ska gå vägen. För de som inte är helt bekanta med bossen så delar man upp raidteamet i två grupper och går in i varsitt rum där man dödar vad som skulle kunna vara lite extra svårt trash, haha. Att dela upp teamet kändes väl lite sådär, blev nästan lite rivalitet mellan grupperna vilket blev lite extra påverkat av att vi splittade Mumble också (eftersom det lätt blir rörigt när 10 personer sitter och callar ut saker som bara påverkar hälften av spelarna), båda grupperna ville ju vara bäst ;)

Så, en hel del wipes där ena gruppen klarade allting galant medan andra wipade, och så vice versa, men till slut fick vi ordning på båda sidor och efter en wipe till enrage fick vi ett nytt try där bossen dog, yay! Detta gör att vi nu har 10/14 heroic bossar, känns bra!

spoilsheroicbloggNu står vi dock inför två lite jobbiga problem:

1 - Frånvaro: De kommande två veckorna är det flera raiders som ska resa bort och ha sig, så det ser inte speciellt ljust ut för oss raidmässigt. Tyvärr inte mycket att göra någonting åt, vi är 11 raiders, så om mer än en person är borta blir det svårt. Vi hoppas verkligen på att kunna lösa det på något sätt, vi har inte behövt ställa in en raid på länge, så det är väl inte hela världen om det blir så, men alltid tråkigt.

2 - Healers: I och med att vi dödade Spoils så är nästa progressboss Thok och till det behöver vi 3 healers, vi har bara 2. Så, om du läser detta och är en grym healer som vill spela med en mysig svensk guild resterande Siege och i nästa expansion så får du gärna göra en apply! ;)

Hittar vi de spelare vi söker så kanske båda problem löser sig samtidigt, vore något!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen