Nya mounts!

1

Det är så märkligt, jag saknar ofta World of Warcraft väldigt mycket. Vad exakt det är jag saknar är dock svårt att sätta fingret på, om jag loggar in i spelet försvinner känslan snabbt och jag känner mig istället uttråkad och rastlös. Detta leder oftast till att jag loggar av igen efter att kanske ha postat några auktioner eller kollat missions, mycket mer blir inte gjort.

Men, jag har faktiskt fått några mounts de senaste månaderna så jag tänkte att jag kan visa några av dem här i bloggen! Jag mountfarmar ju som sagt inte speciellt mycket längre, men det har ändå slunkit med några nya eftersom de i de flesta fall varit enkla att skaffa.Yu’lei, Daughter of Jade från Timewalking. Jag har inte kört så mycket timewalking men har oftast åtminstone kört någon per event och därmed sakta byggt upp ett lager. Därför kunde jag köpa draken nu direkt den kom ut. Jag har fortfarande inte skaffat TW-mount från TBC så det blir väl nästa mål. Jag hinner knappast göra det nästa gång det är TBC eftersom jag behöver 5000 badges igen, men gången efter det kanske?

Spirit of Eche’ro var uppe som belöning för archaeologyquest för ett tag sedan och då passade jag på att gräva. När Legion kom trodde jag  att det var som i de föregående expansionerna att det bara var att gräva på och hoppas på rares, men så är ju inte riktigt fallet. Hur som helst skönt att jag inte missade när questen äntligen dök upp igen!

Arcanist Manasaber är belöningen för att döda Gul’dan i Nighthold, en Nightfallen-quest. Jag har skjutit på detta så himla länge men valde för några dagar sedan att hoppa in i LFR och göra klart questen. Det var verkligen på tiden, så himla fint mount!Sist men inte minst har jag fått en Primal Flamesaber från Heroes of the Storm-eventet! Jag trodde faktiskt inte alls att jag skulle tycka om HotS, men jag hade jätteroligt!

Annars är det plugg som tar upp all tid just nu och därmed blir det inte mycket spelat. Har dock börjat levla upp en ny karaktär på Elder Scrolls Online som jag planerar att fortsätta levla upp framöver. Därmed blir det förstås ännu mindre tid över till WoW, men så har det ju varit ett tag. Jag trivs i alla fall fortfarande med att spela lite då och då, så länge det är så kommer jag att hålla kontot aktivt. 🙂

Slut på raiding & ESO-bilder

0

Jag har bestämt mig för att sluta raida igen, för andra gången. Förra gången var det dock inte mitt beslut helt och hållet eftersom det berodde på att guilden lades ner, men denna gång är det jag själv som slutar. Anledningen är enkel: Jag tycker inte att det är roligt längre. Jag har under en längre tid känt att det inte varit roligt vilket i sin tur gjort att det känts jättejobbigt att ha bestämda tider att spela på, måsten gör det ju ofta ännu tråkigare. Detta ledde till att jag inte presterade bra längre och att jag inför varje raid blev på dåligt humör och bara kände att jag inte ville. Jag försökte hitta tillbaka till det roliga i det just eftersom jag inte ville ”svika” någon, men någonstans var jag tvungen att inse att just nu kommer nog inte den där känslan tillbaka, tyvärr. Så, nu blir det att fokusera på andra spel framöver, även om jag säkerligen kommer spela en del WoW också – bara inte på bestämda tider. 😉

Just därför tänkte jag posta mina senaste bilder från Elder Scrolls Online:

Screenshot_20150214_211258 Screenshot_20150215_220547 Screenshot_20150221_112723 Screenshot_20150221_133923 Screenshot_20150221_142509 Screenshot_20150221_234208 Screenshot_20150222_124013Visst är det vackert?

ESO <3

0

esochurchJag vet att jag inte har bloggat på hundra år, men här är i alla fall en bild ifrån Elder Scrolls Online som jag fyllde på för några dagar sedan. Kommer antagligen spela det en del framöver. Nu försvinner dessutom månadskostnaden, tips för er som varit sugna på att pröva men inte velat betala månadskostnad på ytterligare ett spel! (Eftersom jag förutsätter att de flesta i min lilla läsarskara spelar WoW).

Tyckte det var så himla fint med fönstrena och ljuset de kastade över golvet. Miljöerna är fantastiska!

Elder Scrolls Online

0

Detta är vad jag sysslar med istället för World of Warcraft:

eso2eso3eso1 eso4 eso5 eso6Vi spelar oftast någon/några timmar per dag och har hittills tagit oss till level 30. Jag tycker mycket om spelet och gillar det dessutom mer och mer för varje gång vi kör. Ser fram emot att nå maxlevel för att se vad som händer då, skulle gärna pröva på att raida i ESO. Kommer antagligen uppdatera mer framöver om Elder Scrolls Online, inte minst lär det bli fler bilder!

Hearthsteed

0

Jag har förstås, precis som alla andra, vunnit 3 matcher i Hearthstone för att få en ny skinande ponny!

heartsteed2Redan när modellen först dök upp blev jag lite kär i den och jag har inte ändrat mig, enda nackdelen är väl att precis alla springer runt med den just nu vilket gör att man ser sig lite mätt, men jag förutspår att den kommer bli mer använt senare av mig, när hypen dött ut lite. 🙂