• Hem
  • Arkiv

Spectral Tiger Cub m.fl.

Äntligen har jag lite tid över och en fungerande dator att blogga på så: GOTT NYTT ÅR!

Vad passar bättre att fira in det nya året med än en uppdatering av de sista mounts och pets jag fick 2013?

cubTar och börjar med petet jag haft ögonen på länge och väntat på ett okej pris på: Spectral Tiger Cub! Jag nämnde i min wishlist att detta pet är ett av de dyrare trading card game-petsen och då jag helst fokuserar allt guld på mounts så har jag dragit mig lite för att köpa en, även om jag velat ha den väldigt mycket.

cub2Men så hade jag i alla fall haft koll på priserna ett tag och följt säljarna på min server och någon dag före nyår kände jag bara att det var dags. 70,000 hamnade prislappen på, något jag kände var helt okej för detta underbara pet. Det enda som saknas nu är ett namn!

alteracDet var faktiskt inte det enda nya petet, för i måndags skickade våran eminenta tank Barbarden en present till mig i form av en Alterac Brew Pup! Jag måste säga att den söta hunden känns som den perfekta presenten från Barb; den bjuder på öl i mängder samt har en ability som heter Tough n' Cuddly (håll muspekaren över namnet), en riktig liten tank med andra ord!

barbkjukDen är ju helt jäkla bedårande alltså, tack Barb <3 Här är förresten en bild där Kjukisar och Barbarden leker med sina julklappar på ett berg i Kun-Lai.

emeraldSist men absolut inte minst är vackra Emerald Hippogryph som kommer genom Recruit A Friend, när din kompis fyllt på 2 månaders speltid. Jag och Crit började ju rafa för ett tag sedan och nu har alltså fågeln äntligen landat hos mig! Nu återstår det bara att levla upp alla våra alts :)

Vi får väl se om jag gör någon sammanfattning för 2013, men jag måste i alla fall säga att de här sista tilläggen verkligen fick 2013 att kännas fulländat ur samlingssynpunkt! Vem vet vad som väntar 2014?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen