• Hem
  • Arkiv

Spawn of Galakras & 7/14 hc!

Igår var resettens sista raid som blev en väldigt bra raid för mig eftersom vi både dödade en ny progressboss plus att jag äntligen fick det sista jag behövde för Glory of the Orgrimmar Raider!

spawnofgalakrasHär är min nya raring, Spawn of Galakras. Jag är mycket mer förtjust i mountet än vad jag trodde jag skulle vara från början. Det enda är väl att jag tycker det är lite tråkigt att det var så lätt att få det, vi drog igenom alla achieves i flex på bara ett par timmar. Det enda som tog tid för mig personligen var achievet på Klaxxi eftersom det buggade för mig några veckor så att jag inte kunde klicka på bossarna. Jag tycker  inte att det hade skadat om det hade ingått heroic-bossar i metan så som det varit tidigare men hur som helst är det ett väldigt fint mount och nu är jag väldigt sugen på att göra klar metan för t14 och t15! :)

korkronblogg Progresswise då så dog Dark Shamans igår, vi körde lite på dem i torsdags och då med två healers, denna gång bytte vi till tre och shamanerna dog. Jag coinade hem ett par nya skor, vilket var lite kul då jag faktiskt fått alla mina heroicitems på coin. Så, slarva inte med att skaffa sådana ;) när vi körde normal och jag försökte få tiertokens fick jag bara guld på coin men har alltså haft betydligt mycket mer tur i heroic, haha.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen