• Hem
  • Arkiv

Skyrim: Vampire Lord & Arvak

skyrim4Jag spelade Skyrim igår, älskade Skyrim! Det är ett sådant spel som jag kan gå flera månader utan att spela och sedan sitter fast flera timmar i sträck i. Det läskigaste med att spela Skyrim är hur fort tiden går när man spelar, igår tänkte jag köra till 12 vilket råkade bli 01.40 istället, tiden går fort när man har roligt ;)

Skyrim1Jag hann såklart med en hel del under kvällens gång; fortsatte där jag hade lämnat senast med att göra klart main questen för Dragonborn, vilket innebar att jag slaktade en annan Dragonborn och lärde mig rida på drakar, rawr! Efter det tog jag itu med mainlinen för Dawnguard, blev en Vampire Lord (med en mindre smickrande form, se bild ovan), skaffade en cool häst och så dödade jag förstås några drakar. Nu får det dock nog vara slut på drakdödandet eftersom jag har lärt mig tämja dem.

skyrim2Jag skaffade en lagom creepy, något fulsöt, hund som följeslagare också.

skyrim3Nya hästen heter Arvak och det fantastiska med honom är att han faktiskt är en spell istället för en vanlig häst. Jag har ett antal gånger lyckats haft ihjäl mina hästar (typ höga höjder eller att de ska hjälpa till och slåss) och får då hoppa tillbaka till snabbsparingar vilket kan vara rätt irriterande, så denna häst är perfekt – han hjälper till att slåss och om han dör är det bara att summa igen.

skyrim5Det jag tycker bäst om med Skyrim är att man aldrig riktigt vet vad som kommer hända, jag har oftast en klar idé om vad det är jag ska göra men hamnar sedan på sidoquester eller hittar något nytt ställe att utforska, blir aldrig riktigt som jag tänkt mig. Eftersom World of Warcraft kan kännas lite småsegt just nu så lär det bli en hel del Skyrim framöver, så glad att jag köpte Legendary Edition!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen