• Hem
  • Arkiv

Siegecrafter heroic & Thori'dal

Jag har ju nämnt tidigare att vi haft det lite knepigt att få ihop raids vilket har pågått ända sedan Thok dog, någon gång före jul, när all ledighet, resor etc började. Det har varit väldigt frustrerande att inte få den progresstid vi behövt på Siegecrafter eftersom han är en sådan boss som behöver nötas. Vår ena tank kom i alla fall hem efter 3 veckors semester förra resetten, så då kunde vi äntligen sätta igång och det har gått riktigt bra!

I söndags hade vi en wipe på 4 miljoner~ hp och eftersom vi hade fått ställa in torsdagsraiden så körde vi en extraraid igår där Siegecrafter föll på tredje försöket, yay! Lite synd att det blev efter nerfs, men killen kändes bra ändå. Inte många bossar kvar nu! :)

siegecrafterblackfusebloggInte nog med en ny kill, jag loggade in på min hunter för en stund sedan och körde igenom Sunwell Plateau i jakt på legendarybågen och hade sådan enorm tur att den faktiskt droppade! Nu känns det som att det är hög tid att försöka fixa macen ifrån Molten Core också, och kanske fixa upp en rogue för legendarydaggers i Dragon Soul. Även om det är några expansioner för sent så känns det alltid kul när legendaries droppar.

thoridalbloggJag börjar närma mig 200 level 25- pets nu också, har 8 kvar, så kommer inte posta något mer petinlägg förrän det är färdigt vilket borde vara väldigt snart. Cheers!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen