• Hem
  • Arkiv

Sapphire Riverbeast & Tundra Icehoof

silthidemountJag har verkligen haft tur med mounts nu på senaste. Imorse hade jag lite tid över innan jag skulle iväg till skolan och loggade därför in för att fixa missions. Jag hade då turen att snubbla över Silthide som droppar Sapphire Riverbeast! Jag gillar verkligen det mountet, många av dem jag campat tillsammans med har sagt att det är det fulaste av raremountsen men jag håller absolut inte med. Det är nog min favorit faktiskt, eller delad förstaplats med Talbuken :) Så glad att jag äntligen fick den, nu är det bara Poundfist kvar. Det blir väl dock den jobbigaste kan jag tänka mig.

tundraicehoofInte nog med det. Jag har ju försökt döda rares i Tanaan varje dag för chans på deras mounts och hade bara Tundra Icehoof kvar. Jag fick hela tiden dubbletter av de mounts jag redan hade, men igår var det äntligen dags för Icehoof-mountet att droppa så jag blev klar med dem. Väldigt skönt att kunna släppa taget om den farmen eftersom det har blivit trögare och trögare att hitta grupp. Jag skulle visserligen fortfarande behöva några medallions, men det går alltid att köpa för guld.

Jag blev klar med Brewfest igår också förresten, genom att köpa Brewfest Keg Pony. Skönt att vara redo inför nästa event som ju är Hallow's End, en av mina favoriter!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen