• Hem
  • Arkiv

Sånt jag samlat på mig

Hej på er! Jag har ju faktiskt fått några tillskott till samlingen som jag skulle vilja visa upp på bloggen. Under de år jag varit dålig på att uppdatera har jag nog tyvärr missat att lägga upp vissa mounts och pets, och jag har inga planer på att göra något catch up-inlägg direkt. Däremot kan jag ju försöka bli bättre på att posta dem jag faktiskt får! Eftersom jag redan har ganska många mounts går det numera lång tid mellan dropsen, så det är väl ingen allt för stor utmaning.

Astral Cloud Serpent

Först ut är Reins of the Astral Cloud Serpent som för några månader sedan droppade ifrån Elegon! Jag och Crit började farma Elegon redan i slutet av Mists of Pandaria, först behövde vi tre personer för att kunna döda bossen på 10 normal, sedan krympte det ner till två och nu för tiden är det ju förstås inga problem att sola den. Jag har således farmat den ett bra tag, på flera chars. Blev så glad när den äntligen droppade - för det är lätt den cloud serpent jag tycker är finast i spelet!

Cloudwing Hippogryph

Mitt absolut senast tillskott är Cloudwing Hippogryph, paragonmount från Court of Farondis. Ytterligare ett paragonmount att kryssa av listan - vilket förstås är skönt eftersom det lämnar mer tid åt andra saker i spelet. De jag har kvar nu är Nightfallen (plus räven) samt Dreamweavers. Vi får väl se när de behagar droppa! Hippogryphen är i alla fall också en av mina favoriter, tycker att den har så himla fina färger och den passar bra till det transmog jag använder just nu.

Wondrous Wisdomball

Sist ut bland det nya i samlingen är Wondrous Wisdomball! Ett pet som man får genom ett quest som kan droppa ur Emissary-chesten för Kirin Tor. Denna har jag också varit ute efter ett bra tag, jag gör alltid Kirin Tor-questerna eftersom de ger rep token till valfri faction. Kul att äntligen få den!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen