• Hem
  • Arkiv

Ruinstriders och pets

Nu är det dags att uppdatera här igen innan jag får för många screenshots på lager. De senaste veckorna har jag inte haft lika mycket tid att spela, men har ändå hunnit med att samla några nya mounts och pets såklart! De flesta i detta inlägg är dock från ett ganska bra tag tillbaka, jag ligger ju som sagt lite efter med bloggandet.

Text som visas när du har musen över

Först ut är Bleakhoof Ruinstrider från att döda 2000 demoner på Argus. Jag tycker jättemycket om Ruinstrider-mountsen, modellen är fin! Jag gick inte in så mycket för att få achievementet utan lät det komma av sig självt medan jag gjorde world quests. Farmade för de sista 100 bara.

Text som visas när du har musen över

Jag kunde även köpa ett gäng ruinstrider-mounts efter att ha blivit exalted med Argussian Reach. Det är nästan lite tråkigt när man kan köpa så många på en och samma gång, för man vet knappt vad det är man köper. Men det ökade på mountantalet ganska bra i alla fall! Cerulean här på bilden är nog min favorit.

Text som visas när du har musen över

Jag har dessutom fått alla mana rays från äggen nu, först fick jag Scintillating Mana Ray.

Text som visas när du har musen över

Och därefter Vibrant Mana Ray som är den jag tycker är finast. Nu återstår bara en mana ray från en rare på Argus. Får väl se när den vill droppa!

Text som visas när du har musen över

Jag har nämligen inte alls haft någon tur med drops från rares. Vile Fiend blev mitt absolut första mount att droppa för några veckor sedan, men efter det har jag inte fått någonting nytt. Modellen är väldigt cool i alla fall! Här är den med min warlock, väntandes på Oondasta. Jag fortsätter förstås att farma world bossar, men inte heller där har jag haft någon tur än. Helt galet hur länge jag har farmat dem och med hur många chars jag kört, utan att ha fått ett enda.

Text som visas när du har musen över

Jag har även blivit färdig med Raiding With Leashes IV vilket gjorde att jag kunde skaffa Stardust, äntligen! Celestial pets och mounts är ju bland de finaste, och kaniner ett av de bästa djuren, så Stardust blev en ny favorit med en gång.

Text som visas när du har musen över

Eftersom jag alltså är färdig med Wotlk-petsen så det är ju bara att gå efter nästa pet achievement, från Cataclysm raids. Faceless Mindslasher är ett av dem jag fått. Jag saknar faktiskt bara två nu, så får se när de behagar droppa. Överlag tycker jag att jag har haft ganska mycket tur med petsen från raidsen, jämfört med hur det var med dem från Wrath, så får hoppas att turen håller i sig.

Text som visas när du har musen över

Och såhär har min Mage sett ut ett tag nu på senaste, med PvP-transmog! Jag har ju kört heroic raids med min guild och fick äntligen mitt 4set förra veckan. Det har tagit så lång tid för delarna att droppa, fastän jag använt coins på alla tierbossar. Nu har ju inte det så mycket med transmoget att göra dock, men ändå, yay!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen