• Hem
  • Arkiv

Rensa bags...

En vecka har gått och jag har inte gjort mycket i WoW. Jag har solvat en till pristine i archaeology men utöver det har jag nog inte gjort någonting från min lista. Har mestadels bara loggat in för garrison och auctionhouse som jag pysslat med lite i bakgrunden medan jag pluggat.

Igår fick jag i alla fall någonting gjort för då rensade jag igenom bags på några alts. Hade samlat på mig så mycket grejer som till exempel boxar till Salvage Yard som jag öppnade och rush orders som jag passade på att göra. Det resulterade i väldigt mycket mats som jag kunde crafta bags och gear för som jag sålde efteråt. Kan tjäna rätt bra på rensningarna när man väl orkar göra dem. Hittade dessutom en del baleful gear som mina nydingade alts kunde få! Skulle behöva göra en megarensning på Cidien också men samtidigt är det mest transmog som tar upp plats och det känns dumt att ta bort det före nya systemet kommer, så det får nog ligga kvar.

greenFör övrigt är jag verkligen jätteslarvig med mountsruns numera! Måste bättra mig. Det är sällan jag kör mountruns ens på EN karaktär bortsett från att jag brukar joina några Rukhmar-grupper. Men Elegon och Ji-Kun som är så enkla att farma borde jag ju köra också.

Jag tror att jag kommer fortsätta rensa bags och banks på alts denna vecka och sen hoppas jag att jag kan klämma in några mountruns också. Kanske att jag till och med farmar några claws för sista mountet ifrån Tanaan! Men nu är det dags att börja plugga :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen