• Hem
  • Arkiv

Rank 10 Brawler's Guild

Gissa vem som alldeles nyss lyckades bli rank 10 i Brawler's guild?

rank10

Jag var väldigt sent ute med Brawlers, för det första tog det ett bra tag innan jag fick tag i en invite och sedan tycker jag ärligt talat det är lite jobbigt att andra ser på när man kör, haha. Förra fredagen bestämde jag mig dock för att pröva eftersom jag har hört att det ska vara väldigt kul - och det var det!

Tog mig ända upp till rank 9 på bara en morgon, mycket tack vare mitt gear förmodar jag (521). Gjorde några tries på Big Badda Boom som jag inte riktigt visste hur jag skulle göra för att inte dö och sedan hann jag inte köra något mer och lät det då vara tills imorse. Kanske var bra att jag tog en liten paus efter att ha kört så mycket på en gång, för idag blev jag alltså klar med alla bossar upp till rank 10 och kunde köpa ut mitt fina nya mount Brawler's Burly Mushan Beast!

Överlag var inte bossarna direkt svåra, gäller bara att klara taktikerna (som oftast är att inte stå i skit), enragetimer, och framförallt att ta det lugnt även om det är hundra saker runtomkring som tar halva ditt hp. Fastnar man på någon boss kan det vara bra att kolla filmer eller t.ex. läsa kommentarer på wowhead, brukar alltid vara någon från ens egna klass som skrivit ner några tips - vilket framförallt var användbart på Big Badda Boom för mig. Lycka till om någon där ute hade tänkt köra! :)

brawlersMin nya kompis. Cheers!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen