• Hem
  • Arkiv

Random

Tänkte uppdatera bara för sakens skull, like the good old times. Känns som jag oftast bara skriver när det har hänt någonting speciellt, har gått ifrån det där vardagsbloggandet lite. Har ju aldrig direkt skrivit om annat än WoW, men det finns väl en slags vardag där med där man inte får nya saker eller dödar en ny boss, kan vara kul att bara skriva på ibland. ;)

Min irlvardag har i och för sig inte varit det minsta intressant de senaste två dagarna eftersom jag varit sjuk och inte lyckats sova mer än sammanlagt 6~ timmar, känner mig lite som en zombie. Det mest intressanta som hänt idag är till exempel att jag pluggade matte och klädde min gran efteråt, se där liksom.

twilightHur som helst, vi raidade idag, woooo! Har som jag nämnt tidigare haft två resets med väldigt mycket frånvaro så förra veckan blev det bara en raid och denna två (av tre), till denna reset hann vi i alla fall cleara allting så det var ju skönt. Nu kommer ju julen snart så får väl tyvärr vara beredd på lite glesare med raids, men vi tänkte försöka raida på så gott det går ändå. Vill börja progressa Thok, förhoppningsvis blir det full raidvecka nu nästa reset, ser ut som så i alla fall!

Imorgon kommer 5.4.2 vilket bland annat gör det möjligt att skicka heirlooms cross-realm, en underbar nyhet för mig då jag har kvar alla clothheirlooms på Outland och snart hade tänkt raf:a upp en priest på Kazzak. Passar alldeles utmärkt alltså :)

Nej, nu ska jag faktiskt ta och försöka sova, förhoppningsvis går det lite bättre än det gjort innan, godnatt!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen