• Hem
  • Arkiv

Raiding with Leashes II

attunement

Denna vecka blev jag klar med achievement för att samla alla TBC-pets. Hade väldigt mycket tur på magen när jag sprang igenom instancerna och till slut fattades bara Phoenix Hawk Hatchling som jag fuskade lite med och köpte ut från AH eftersom den inte ville droppa för någon av mina chars, haha.  Det har varit kul att ha någonting att farma! Här är nykomlingarna i samlingen:

taintedwaveTainted Waveling - Jag gillar helt klart elementals och denna är inget undantag, gillar den gröna färgen! Det blev det sista petet som droppade för mig :)

lilbadwolfLil' Bad Wolf - har hört många som fått detta pet varje gång de kört just Rödluvan-eventet, men den turen hade tyvärr inte jag. Tror jag har fått det 4-5 gånger innan den droppade. Var lite skeptisk till petet innan, tyckte att det var ganska fult, men nu när jag har ett eget tycker jag om det desto mer. Han springer precis som en worgen, hihi.

phoenixhawkPhoenix Hawk Hatchling var alltså det pet som fick köpas ut eftersom det inte ville droppa. Dragonhawkpets är inte mina favoriter, men denna har väldigt fin färg i alla fall. Hade dock varit roligare med en Lil' Al'ar, eller hur? ;)

titoOch så Tito förstås som är petet man får som belöning för achievement. En vanlig varg, inget nytt direkt. Tycker nog att det hade kunnat vara ett lite mer unikt pet eftersom de pets man behövde för achievet är bra mycket roligare än själva Tito, men å andra sidan gillar jag vargar.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen