• Hem
  • Arkiv

Raidgrupp och annat

På tiden att jag skriver någonting igen känner jag. Jag har faktiskt samlat på mig några toys till och är nu på 190/200 för titel, 10 kvar! Jag har varit ganska upptagen med skolan och hunden under den senaste tiden men jag har haft tid att kombinera lite plugg med camping. På så sätt fick jag två av de senaste tillskotten. Jag tänkte dock börja med att berätta lite om raidgruppen som jag skrivit om förut.quintessenceJag och Crit har haft planer på att dra ihop en raidgrupp nu ett tag. Det började med en idé jag hade om att jag saknade att ha en rolig raidgrupp att köra med samtidigt som jag tycker det är väldigt skönt att inte vara uppbokad längre. Som kompromiss har vi därför beslutat oss för att raida en gång i veckan: torsdagar 20-23. Vi kommer börja så, väldigt casual, och se vart det tar oss senare. Nu till en början är bara målet att ha roligt tillsammans helt enkelt och vi börjar i normal eftersom många av oss ligger rejält efter med gear. Vi har omkring 9 spelare som har sagt att de vill vara med, alla kan inte delta varje vecka så målet är att få in några spelare till. Runt 12 personer borde vara tillräckligt för att kunna komma iväg varje vecka, sedan kan man alltid pugga in de sista vid behov.

Det som återstår för oss just nu är att söka upp de där sista spelarna, vi har dock haft oturen att Crits nät stendog och har varit nere fram tills nu så planeringen har stått ganska stilla. Räknar dock med att få igång det sista rekryterandet typ ikväll och förhoppningsvis kunna börja köra nästa vecka eller veckan därpå. Jag kommer uppdatera vår hemsida framöver med lite information, annars går det alltid bra att kontakta mig här via bloggen eller ingame om du vill ha en invite till guilden som social, eller som raider.

netherpupDet var det viktigaste jag ville säga! Över till annat jag pysslat med. Jag försöker att göra lite pet battles då och då, även om jag missat de senaste pet-eventsen totalt (eller snarare inte orkat göra någonting) och fick här om dagen ihop tillräckligt med charms för att kunna köpa Lost Netherpup. Den är ju hur söt som helst så jag skäms nästan lite över att jag inte gjort en ordentligare insats tidigare, men bättre sent än aldrig? Nu återstår det att köpa toys för charms också.

archstone Mitt campande har ju som sagt varit framgångsrikt också! Havak droppade Shard of Archstone åt mig.

twistOch Soul-Twister Torek gav mig Black Whirlwind, snällt!

På tal om det här med att jag inte gjort någonting under pet-events så har jag inte varit speciellt duktig på att köra under andra events heller. Senaste Timewalking orkade jag inte köra någonting alls, jag fick itemet som ger 500 på Cidien men tanken är ju att jag ska köra med två chars varje gång. Icke. Nåja, förr eller senare får jag mounts därifrån. Hoppas nästa Timewalking känns lite mer pepp och inte krockar med hemtenta ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen