• Hem
  • Arkiv

Raiden igår...

Ja, vad kan man säga... Outland. Började med att vi inte kom igång förrän mycket senare än vad som var menat (vi börjar i vanliga fall 19.30 och kör till 23.30) eftersom det var lång kö in till Outland, så självklart fick vi vänta in diverse folk som fick stå ut med ofattbara köer. När vi sedan äntligen kom igång var lagget som vanligt ett faktum, rätt intressant att göra en blizzard på trash, för att inte se några siffror hoppa fram förrän EFTER blizzard sedan länge slutat castats... och när vi kom fram till Marrowgar, haha... allt man såg av sina arcane missiles var EN enda liten ynklig missile som flög iväg. Det summerar väl lagget ganska bra, kändes som man castade och castade men fick iväg var 10e spell eller något i den stilen.

Hur som helst lyckades vi få död på benranglet, och tog oss vidare. Faktum är att vi clearade alla bossar i första wingen, jag hade trott att lagget skulle förstöra för mycket på Saurfang, men vi tog oss igenom det. Sedan var det då dags för de nya, och vad kan jag säga... ja bra gick det väl inte direkt med laggspikes och delay. Vi gick på Festergut, tog ner honom till 70k hp och så wipe. Kan det bli mer irriterande? Förmodligen inte, men han går ner lätt idag. Jag hoppas bara att det förbannade lagget kunde ta och försvinna, det förstör så mycket.

I övrigt då, jag var lite smått nervös över huruvida vi skulle prestera med alla de nya tanks vi har. Vi har nämligen bara EN ENDA tank kvar ifrån innan vårat jullov, eftersom de tre andra har försvunnit. Idag fick vi köra med en ny tank och så en offspecc tank som i vanliga fall kör healer. Det gick ju i alla fall ganska bra ändå och jag måste säga att den stämning vi hade på venten var helt underbar och gjorde att man inte blev det minsta irriterad av lagget, rikigt rolig kväll även om vi inte fick ner någon ny boss!

Men ibland undrar man om det inte vore dags för serverbyte... ursäkta denna wall of text föresten, men ville bara skriva av mig lite, för det är inte alltid så trevligt att spela med lagg, och inte heller att vi fått byta ut så mycket folk. Men som sagt, en kanonbra raid igår ändå, bara för att vi hade så roligt! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen