• Hem
  • Arkiv

RaF priest

Igår dingade jag och Crit 85 på vårat andra recruit a friend-par: monk och priest. Efter alla misslyckade försök att levla upp en priest är jag väldigt nöjd att nu ha en på 85, planen är att bli 90 inom en snar framtid! Jag healar på min priest, precis som min förra raf-char (paladin), tycker att disc är hur kul som helst, som en blanding mellan dps och healing, så det blir nog disc fortsättningsvis också.

priestmonk Jag tror inte att vi kommer levla några fler gubbar nu, måste däremot bestämma vad jag ska skapa för char att ge levlar till, valet står mellan rogue och warrior. Jag har en warrior på 85 på Outland, och en rogue på 55, så det lutar nog ändå mest åt en ny rogue för att senare kunna fixa daggers i Dragon Soul. En panda kanske, vi får se! Det är en ganska lång process att välja ras, klass och namn. ;)

Igår startade ju förresten Love is in the Air igen, en ny chans att försöka få Big Love Rocket. Detta år har jag sju olika 90's att köra på, kanske hinner levla upp min priest innan det är slut också. Håller tummarna för att jag har turen att få mountet i år!

loveisintheairHar hittills fått två Toxic Wastelings och en Forever-Lovely Rose, jag behövde inte petet men det är alltid bra att ha flera om någon annan saknar. Kommer ihåg att det tog jättelång tid före det droppade när jag väl behövde det för några år sedan, så det är typiskt att jag får flera samma dag nu.

Lycka till alla ni andra som försöker få mountet och stort grattis om någon redan har fått det!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen