• Hem
  • Arkiv

RaF & Petleveling #6

God jul! Eller god fortsättning kanske, fast jag tycker nog att alla dagar runt julafton är jul. Hoppas att ni har haft en lika mysig julafton som jag hade :)

Skulle egentligen ha lagt upp detta före julafton men julklappar, vänner och sådant kom ivägen, så här kommer förra veckans upplevlade battlepets:

Måndag: Wanderer’s Festival Hatchling Tisdag: Blue Clockwork Rocket Bot Onsdag: Core Hound Pup Torsdag: Nether Faerie Dragon Fredag:  Highlands Turkey Lördag: Death Talon Whelpguard Söndag: Rotten Little Helper, Perky Pug, Pengu På söndagen levlade jag med en pet biscuit, vilket kanske syns lite om man jämför antalet pets mot resten av veckan. Är nu uppe i 147 stycken level 25-pets, men då räknas ju denna vecka med också. Är väldigt nöjd med levlandet, får också en hel del rarestenar så fler och fler pets blir uppgraderade varje vecka. Det passar väldigt bra till mitt andra "lilla" mål som är att ha alla pets i rare.

rafgubbar1Förutom att levla några pets så recruit-a-friend:ade jag Critcrit för ungefär en månad sedan och nu har vi fått upp våra första karaktärer till 85, en paladin och en warlock. Jag har healat hela vägen på paladinen vilket var jättekul, så det får bli att fortsätta heala instancer upp till 90! Fast först blir det nog fler RaF-gubbar tills tiden på det kontot går ut. Min nya gubbe är ytterligare ett försök till att få upp en priest ;)

Nä, nu har jag en massa annat att göra, så det får bli mer bloggande senare. Puss!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen