• Hem
  • Arkiv

Quintessential Quintet

quint

Som bilden ovan visar så fick jag achievet Quintessential Quintet för nästan en månad sedan, jag har alltså på något sätt lyckats levla upp fyra karaktärer utöver min main till maxlevel. Vet inte riktigt hur eftersom jag egentligen inte gillar levling och aldrig spenderar så värst mycket tid på alts, det bara hände. Det jag huvudsakligen avänder mina alts för just nu är deras professions och att för få så många chanser som möjligt på world bossarna varje vecka. Har hittills inte lyckats få något mount från någon av dem, men hoppas att det sker någon dag ;)

Den senaste alten jag fick till 90 var min shaman som jag dessvärre inte har några screenshots på, och servrarna är nere just nu, så det får fungera utan. Den var level 80 då jag började, en gammal raf-karaktär. Började questa som elemental och tyckte att det var jättekul så det rullade bara på! Hade egentligen tänkt levla min alliance druid som femte 90 för att få Double Agent-achievement, men eftersom shamanen kom emellan så står druiden på tur nu istället och är just nu 87.

warlock90Precis före shamanen så levlade jag upp min warlock. Det var något som gick väldigt sakta men säkert, gjorde instancer lite då och då bara innan jag började questa på slutet. Warlocken var min main före Cidien och har alltid varit en karaktär som jag levlat upp först eller som nr 2 så det kändes faktiskt lite konstigt att hon var kvar så länge på 85. Jag har inga planer på att geara upp henne direkt utan som jag nämnde ovan har jag henne mest för professions och för att köra worldbossar, har inte haft någon vidare tur med drops från dem hitills. Får väl se om jag plötsligt blir sugen på att spela warlock igen senare :) windsteedkattHuntern var min tredje char till 90. Det jag tycker bäst om med hunters är ju förstås deras pets - i alla fall att samla på dem! Petet ovan är min nuvarande favorit som ofta får en hel del komplimanger i pugs och likande, Hexapos heter han och är ett av de pets man får spåra upp. Förutom att ha kört några rundor LFR på huntern spelar jag henne inte så värst mycket, hon har däremot väldig tur på world bossar och får ofta bra loot. Lyckades till exempel få 522 gloves+legs från Nalak nästan direkt han kom, inte så illa!

soteira2Sist men absolut inte minst är min favorit, min death knight, Soteira. Jag skulle nog säga att DK är min favoritklass efter mage, kanske till och med så att de ligger på delad förstaplats. Från början levlade jag upp henne till 80 för Herald of the Titans-achieve och när det sedan var klart fick hon till slut bli 85 för att sedan bli min första alt till 90 nu i Mists of Pandaria.

Det jag främst använder henne till är mountruns med Crit, ofta tillsammans med hans dk. Väldigt användbar klass för att exempelvis farma Lich King 25H och Ultraxion i Dragon Soul. Utöver det spelar jag henne en del i LFR, scenarios, dailies och liknande, mest för att få bättre gear för att öppna fler möjligheter till farming, men också för att det som sagt är en väldigt rolig klass.

Även om jag kommer förmodligen aldrig kommer bli en spelare som kör alt-raids på alla chars varje vecka, så måste säga att jag gillar mina alts mer och mer. Förr var jag mycket mer upptagen med magen när jag spelade men nu händer det faktiskt att jag spelar en alt istället för lite omväxling och jag skulle absolut kunna tänka mig att börja raida på dk:n också, med en trevlig grupp! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen