• Hem
  • Arkiv

PvP Pet Battles

Något jag både älskar och hatar (oftast det sistnämnda) är pvp pet battles! Jag gör dem väldigt sällan, det kan jag ju erkänna. Jag har en bra bit kvar tills jag får petet från att vinna matcher. Just denna vecka är det dock pet event vilket innebär att weekly questet är att vinna 5 pvp matcher och det är en av de få omständigheter som brukar få mig att köra.

Jag har inget fixerat team jag alltid kör med utan brukar pröva mig fram, jag upplever det som att ibland lyckas man vinna mest hela tiden och andra gånger verkar det inte spela någon roll hur man bär sig åt – det blir förlust varje gång ändå! Ibland känns det som att jag är så extremt otursdrabbad i pet battles. Om någon exempelvis använder abilityn Flash mot mig, som gör att petet får 50% mindre chans att träffa, så kan jag vara säker på att varje attack mitt pet gör kommer att missa. Om jag däremot slänger flash på ett annat pet – ja då lyckas oftast det petet ändå få in varje slag ändå, argh!

petbattlesHur som helst lyckades jag, efter 2 av 3 battles som ledde till förlust, få fram ett team som jag vann 5 gånger i rad med. Jag kan ju alltid skriva ner vad jag använde och hoppas att det hjälper någon annan – fast jag är nästan övertygad om att ifall jag försöker köra samma team nästa gång kommer det misslyckas brutalt ;)

Fragment of Anger 1-1-1 Har en stark attack som har chans att stunna vilket oftast fungerar bra, en bra AoE och stark filler, öppnar oftast med detta pet! Undead är alltid bra att ha eftersom de får en extra runda. Bone Serpent 1-2-2 Bone Barrage gör ganska bra skada vid användning + lämnar en dot på motståndaren. Vad gäller de andra två attackerna växlar jag en hel del mellan vilka jag använder, har inte riktigt bestämt mig för vilka jag tycker är bäst. Oftast brukar jag använda Call Darkness och Lift Off. Även detta pet är undead. Nordrassil Wisp 2-1-2 Har en (för motståndaren) mycket irriterande Flash som följs upp av Light. Flash får alltså motståndaren att ha 50% mindre chans att träffa och Light slår dubbelt så hårt på blindade targets. När de två andra attackerna är på cooldown spammar jag bara AoE. Detta pet irriterar ibland motståndarna så mycket att de lämnar matchen.

Kan väl hoppas att det hjälper någon i alla fall! Det är ju alltid olika vinstchans beroende på vad för team man möter, det går inte direkt att vara beredd för vilket team som helst, men det är alltid skönt att hitta ett team som fungerar någorlunda bra oavsett vad du möter för något.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen