• Hem
  • Arkiv

Progress, pets & kattungar

Känner att jag har lite att berätta så det får bli allt i samma inlägg:

ancient2För det första har min Blossoming Ancient bytt utseende och är nu ett höstträd, fint! Ser nog mest fram emot vintervarianten och våren, men höstfärger är fina :) tycker som jag nämnt förut att det är himla kul med ett pet som byter utseende. Väntar fortfarande på att Fey Dragon-mountet ska komma (den på min nuvarande design) som ju också byter färg!

quintessenceHär är några av mina favoritpersoner att spendera kvällarna i Azeroth med! Raidingen fortsätter flyta på bra och progressmässigt hamnade vi på 13/14 förra resetten så nu har vi bara Garrosh kvar som borde åka i backen på söndag. Hade några riktigt bra tries igår, så det borde inte vara några problem alls.

xufuFin liten kattunge va? Jag tog mig äntligen igenom en hel runda av Celestial Tournament och kunde köpa upp första petet som blev Xu-Fu, Cub of Xuen. Om någon skulle vilja ha en detaljerad guide över hur jag klarade tränarna så kan jag lägga upp det, men eftersom jag inte vet om det finns något intresse känns det lite dumt att skriva ner allting eftersom det blir rätt mycket, haha. Jag hittade hur som helst bra taktiker bland kommentarer på Wowhead och följde dem, även om jag ibland fick byta lite i teamen för att det skulle passa med de pets jag har.

xufu2 Det var absolut ingen lätt uppgift att klara Celestials, jag spenderade många timmar där både för att lista ut vilka team som var bäst men också för att vissa tries blev så sjukt rng där motståndarteamet fick in rejäla träffar medan mina viktigaste abilities missade, haha. Kan erkänna att jag inte ens försökt mig på scenariot denna vecka, får väl se om jag gör det senare. Varje pet kostar 3 coins och man får 1 per vinst (fast man får 3 första gången man klarar det) så det bästa vore ju förstås att köra varje vecka.

guchiSist men inte minst har jag lyckats få ytterligare ett pet ifrån Timeless Isle - Gu'chi Swarmling. Inte den vackraste av dem kanske, men det är ett pet ;) bara att fortsätta döda rares och hoppas på att jag får resten!

Nä, nu ska jag sluta hoppa mellan flera ämnen och fortsätta köra LFR med min bror, trevlig helg! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen